Регистар на управители

Листа на сите лиценцирани управители со станбени објекти во Р. Македонија.

Овде можете да го одберете идниот управител со Вашиот станбен објект за колективно домување, да го коментирате или да го оцените нивното работење.  

КЛИНИНГ-СОЛУШНС

Милан Трајковски
Ул.Багдадска, бр.23, Карпош, Скопје
078/730-695

Коментари: 0

ПРОТОН

Александар Филиповски
Ул.”Карпошово Востание” бр.4- 3/1, Скопје
078/325-597

Коментари: 0

АЕРОДОМ

Мартин Мијовски
Ул.”Георги Димитров” бр,13/лам-2- локал 8, Скопје
078/294-383

Коментари: 0

ПРАЈМ СЕРВИС

Филип Костиќ
Ул.”Петар Драпшин” бр.19, Скопје
077/717-592

Коментари: 0

МОНТЕС

Јорданка Манчева
Ул.”Ленинова” бб,(ГТЦ /Глобал кат-1/лок.46), Струмица
078/443-922

Коментари: 0

ХАУСЛУКС Подружница ХАУСЛУКС ПЛУС

Даниел Давитковски
Ул”Божидар Аџија” бр.10-3, Скопје
078/262-216

Коментари: 0

ОК СЕРВИС

Дејан Каначковиќ
Ул.”Скупи” бр.3А, Скопје
070/276-418

Коментари: 0

mason inzenering

МАСОН- ИНЖЕНЕРИНГ

Ѓуро Чубриноски
ул.”Кеј 13-ти Ноември” бр.1 ГТЦ (1/ви кат), Скопје
02/3232 -751

Коментари: 0

НИКА ЛОГИСТИК

Биљана Николовска
Ул.”Климент Охридски” бр.33- 8/1, Битола
078/234-252
075/433-427

Коментари: 0

ФРЕШ КЛИНИНГ И СЕРВИС

Ваљмир Сарачи
Ул.”8-ми Септември” бр.25 , Дебар
075/277-774

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

КАРА ДООЕЛ Скопје

Дејан Каначковиќ
Ул.”Скупи” бр.3А, Скопје
070/276-418

Коментари: 0

new ways management

Коментари: 0

ГОЛД ТЕХНИК ДОО Подружница СИТИ СЕРВИС Гостивар

Андријана Димоска
Ул.”Сретко Крстески” бр.1 , Гостивар
078/333-888

Коментари: 0

УНИТЕК – КАМ

Кристина Аврамовска
Ул.”Московска” бр.24 лок.6, Скопје
02/2452-790

Коментари: 0

bapal logo

БАПАЛ - Благој

Александар Панов
Ул.Никола Парапунов бр.Ц-3/1, Скопје
02/3081-201

Коментари: 0

ЕМ ГРУП ДИВЕЛОПМЕНТ

Александар Трпковски
Ул.Христо Татарчев бр.15/38 , Скопје
070/349-946

Коментари: 0

КЕБУ ФАЦИЛИТИ СЕРВИСЕС

Африм Селими
Ул.Борис Кидрич бр.13 , Кичево
071/254-680

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

ЕЛЏИ - ВЕКТОР увоз-извоз Штип

Силвана Трајанова
ул.”Иво Лола Рибар” бр.85, Штип
077/533-523

Коментари: 0

МОДИНГ

Салим Хасани
Ул.Илинденска бб, Тетово
070/222-898

Коментари: 0

ИНФИНИТИ КЛИНИНГ ГРУП

Влатко Колев
Ул.Перо Наков бр.134, Скопје
075/248-912

Коментари: 0