Регистар на управители

Листа на сите лиценцирани управители со станбени објекти во Р. Македонија.

Овде можете да го одберете идниот управител со Вашиот станбен објект за колективно домување, да го коментирате или да го оцените нивното работење.  

ЕКОШАЈН ДОО

Драган Нојков
Ул.Ѓорѓи Соколов-Соко бр.61, Кавадарци
075-971-112
075-304-975

Коментари: 0

ПРЕСТИЖ ХОМЕ МЕНАЏМЕНТ

Филип Адамовски
Ул.ЈНА бр.283А/1-26, Гостивар
078/345-000

Коментари: 0

СОЛЕО СЕРВИС

Арѓент Крчишта
Ул.Јордан Зафировски бр.23, Дебар
072/597-933

Коментари: 0

ЛИМАК

Димитар Џеков
Ул.Железничка бр.31, Скопје
070/387-545

Коментари: 0

БАЛОСКИ ХИГИ ПЛУС

Иван Балоски
Ул.Никола Георгиевски – Никлец бр.13, Битола
076/203-393

Коментари: 0

ПЕРФЕКТ ДОМ СЕРВИС

Благојче Јолески
Ул.130 бр.30, Охрид
075/531-800

Коментари: 0

ПЛАНТ МЕДИКА

Владимир Димковски
Ул.Миле Кипра бр.40 Куманово, Куманово
031/550-911

Коментари: 0

ПРО РАИНИГУН

Стојан Стојанов
С.Подареш бр.10,, Радовиш
071/209-022

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

Коментари: 0

Asura Logo

АСУРА ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ

Стефан Ханџиски
Ул.Беласица бр.2 лок.Г1.05, Скопје
070/345-456
078/227-377

Коментари: 0

ПАНДА 1975

Станислава Стојановска
Ул.Охридска бр.132, Кочани
070/289-838

Коментари: 0

АСИ ГРУП

Стефан Ѓиноски
Ул.Македонија бр.22/1-10 ,
078/253-084

Коментари: 0

ПРО СОЛУТИОНС СЕРВИЦЕ

Борче Нелковски
Ул.Ленинова бр.33-А/1-15, Скопје
078/253-411

Коментари: 0

СИТИ АУТСОРСИНГ

Сергеј Костовски
Ул.Емил Зола бр. 6/2 локал 12 , Скопје
078/362-714

Коментари: 0

ДР. ХАУС.МУЛТИСЕРВИС

Александар Ангеловски
Ул.Ленинова бр.73-8, Скопје
078/842-847

Коментари: 0

КС СЕРВИС

Христина Димитровска
Ул.Прилепска бр.1/2 , Битола
076/786-005

Коментари: 0

АП СЕРВИС 22

Антонио Наковски
Ул.Благој Ѓорев бр.93/1 локал 5, Велес
077/663-705

Коментари: 0

РЕСПЕКТ 2011

Борче Трајчески
Ул.Наум Охридски бр.5-7 , Охрид
076/210-789

Коментари: 0

ВАШ СЕРВИС

Татјана Николиќ
Бул.Асном бр.56/9, Аеродром, Скопје
072/869-001
072/869-002
072/869-003

Коментари: 0

ПРОКЛУЧ-И ИГОР

Игор Александров
Бул.Партизански Одреди бр.3/3 , Скопје
078/332-900

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0