Kontakti

Në përputhje me angazhimin tonë për zbatim të suksesshëm dhe efikas të Ligjit për Banim, Ne jemi këtu që të Ju përgjigjrmi të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me banimin.

Komisioni Rregullator për Banim 

Adresa: Rugjer Boshkoviq, pn - 1000 Shkup
Telefon: 02 30 70 746

 

Nëse keni pyetje na shkruani. Përgjigjen do ta merrni në në kohën më të shkurtë të mundshme në veb faqen tonë ose në email adresën tuaj personale.