Регистар на управители

Листа на сите лиценцирани управители со станбени објекти во Р. Македонија.

Овде можете да го одберете идниот управител со Вашиот станбен објект за колективно домување, да го коментирате или да го оцените нивното работење.  

КАРА ДООЕЛ Скопје

Дејан Каначковиќ
Ул.”Скупи” бр.3А, Скопје
070/276-418

Коментари: 0

new ways management

Коментари: 0

ГОЛД ТЕХНИК ДОО Подружница СИТИ СЕРВИС Гостивар

Андријана Димоска
Ул.”Сретко Крстески” бр.1 , Гостивар
078/333-888

Коментари: 0

УНИТЕК – КАМ

Кристина Аврамовска
Ул.”Московска” бр.24 лок.6, Скопје
02/2452-790

Коментари: 0

bapal logo

БАПАЛ - Благој

Александар Панов
Ул.Никола Парапунов бр.Ц-3/1, Скопје
02/3081-201

Коментари: 0

ЕМ ГРУП ДИВЕЛОПМЕНТ

Александар Трпковски
Ул.Христо Татарчев бр.15/38 , Скопје
070/349-946

Коментари: 0

КЕБУ ФАЦИЛИТИ СЕРВИСЕС

Африм Селими
Ул.Борис Кидрич бр.13 , Кичево
071/254-680

Коментари: 0

ЕЛЏИ - ВЕКТОР увоз-извоз Штип

Силвана Трајанова
ул.”Иво Лола Рибар” бр.85, Штип
077/533-523

Коментари: 0

МОДИНГ

Салим Хасани
Ул.Илинденска бб, Тетово
070/222-898

Коментари: 0

ИНФИНИТИ КЛИНИНГ ГРУП

Влатко Колев
Ул.Перо Наков бр.134, Скопје
075/248-912

Коментари: 0

РИС ХЕМ

Зоран Ристески
ул.”Борис Трајковски” бр.73, Скопје
078/233-257

Коментари: 0

СИТИ ЛОГИСТИКС 2011

Јованчо Кочоски
Ул.”Емил Зола” бр.6/2 лок.12, Скопје
078/362-713

Коментари: 0

ВЕКТОР ПЛУС

Александар Симоновски
Ул.”Иван Милутиновиќ” бр.4, Куманово
075/370-120

Коментари: 0

БИЛДИНГ МЕНАЏЕР

Иван Пеновски
Ул.”Јордан Хаџиконстантинов Џинот” бр.27 , Скопје
074/200-372

Коментари: 0

ВИТТОРИА СЕРВИС

Петра Белчева
Ул.”Аминта Трети” бр.33-А/1 , Скопје
070/317-965

Коментари: 0

БИРО КОНСАЛТ

Валентин Галевски
Ул.”Трифун Пановски” бр.4/2-12, Скопје
02/3060-799

Коментари: 0

СКОПСКИ УПРАВИТЕЛ

Станимир Ѓуревски
Ул.”Методија Шаторов Шарло” бр.19/2-49, Скопје
077/823-144
02/5056-757

Коментари: 0

МАРТИ ХИГИЕНА

Виолета Стојанова
Ул.”Мајка Тереза”бр.1-3/5 , Струмица
078/314-801

Коментари: 0

ПЕРПЕТУУМОБИЛЕ КЛИНИНГ

Мирослав Трајковски
Ул.”Перо Наков” бр.144 , Скопје
02/3109-993
078/301-660

Коментари: 0

АДОРА ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ

Душко Чифлиганец
Ул.”Орце Николов” бр.182А-1/1 , Скопје
078/240-437
078/397-684

Коментари: 0